Соус горіховий

  

5 Жовтня, 2016

Соусы и приправы (155 рецептов наших бабушек)

Ingredients

Горіхи волоські - 50 г ядер

Перець каєнський - 10‑15 г

Вода - 150 мл

Олія арахісова - 50 мл

Олія кунжутна - 15 мл

Сік апельсиновий свіжовичавлений - 10 мл

Сік лимонний свіжовичавлений - 10 мл

Соєвий соус - 70 мл

Мірін - 40 мл

Оцет рисовий - 40 мл

Насіння кунжуту чорне та біле - для декору

Directions

1У каструлю налити арахісову олію, воду і тримати на слабкому вогні, помішуючи, 2 хвилини.

2Горіхи натерти на дрібній тертці, каєнський перець нарізати невеликими шматочками.

3Підготовлені інгредієнти додати в каструлю разом з міріном, рисовим оцтом, соєвим соусом, кунжутною олією, апельсиновим і лимонним соками та ретельно перемішати.

4Готовий соус процідити крізь сито та прикрасити насінням кунжуту.

00:00