Яйця, фаршировані оселедцевою масою і смаженим м’ясом

  ,

21 Вересня, 2016

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Оселедець вимочений - 0,5 шт.

Масло вершкове - 120 г

М'ясо - 12 смажених скибочок

Помідори - 5 шт.

Цибуля зелена - 1 ст. ложки

Салат зелений - 50 г

Зелень рубана - 2 ст. ложки

Майонез - 1 банка

Желатин - 1 ч. ложка

Перець

Олія оливкова

Оцет

Directions

1Круті яйця розрізати уздовж. Жовтки вийняти.

2Оселедець очистити, пропустити через м'ясорубку.

3Вершкове масло розтерти до консистенції густої сметани, додати оселедець, жовтки, рубаний зелений лук, поперчити, ретельно розтерти і цією масою заповнити половинки білків. Покласти їх розрізом вниз на дошку і залити кілька разів полузастигнутим майонезом, змішаним з желатином, розчиненим в 0.25 ст. води. Поставити яйця в холодильник, щоб майонез добре зміцнів.

4На круглу плоску тарілку розкласти по краю скибочки смаженого м'яса, вирізані по формі і за розміром залитих яєчних половинок. На м'ясо розрізом вниз розкласти яйця, навколо покласти часточки нарізаних помідорів шкірою до краю тарілки. На помідори букетиками покласти рубану зелень. В середину тарілки покласти крупно нарізаний зелений салат, заправлений оливковою олією і оцтом.

00:00