Яйця фаршировані «Рачки»

  ,

24 Вересня, 2016

Ingredients

Яйця - 5 шт.

Сир твердий - 50 г

Цибуля - 1 шт.

Ковбаса, гриби або куряче м'ясо відварне - 50 г

Сухарі панірувальні

Масло вершкове

Олія соняшникова

Сіль

Перець

Directions

1Яйця відварити, остудити, перерізати гострим ножем поперек прямо зі шкаралупою.

2Чайною ложкою витягти білки і жовтки. Білки дрібно порубати, а жовтки перекласти в глибоку посудину для подальшого змішування.

3Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на суміші масла та олії, додати ковбасу, гриби або відварене куряче м'ясо, теж дрібно нарізане. Потім додати натертий твердий сир, сіль, перець, білки. Все добре перемішати і цією масою нафарширувати яєчні шкарлупки.

4Запанірувати половинки в сухарях і помістити зрізом на сковороду. Присмажити до рум'яної скоринки.

5Подавати прямо в шкаралупі і є, витягуючи виделкою.

00:00