Яйця фаршировані «Садбері»

  ,     

12 Березня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Шинка - 50 г

Яйця - 5-6 шт.

Хліб білий - 2 скибочки

Цибуля - 1 шт.

Сир тертий - 2 ст. ложки

Молоко - 2 ст. ложки

Перець мелений

Сіль

Directions

1Яйця зварити круто, очистити та розрізати кожне уздовж навпіл.

2Вийняти жовтки, розім'яти їх ложкою та змішати з вимоченим в молоці хлібом, додати дрібно посічену шинку, нашатковану цибулю, сіль, перець і ще раз все ретельно перемішати.

3Масою наповнити половинки яєчних білків і з'єднати їх попарно.

4Фаршировані яйця викласти на плоске блюдо, посипати тертим сиром і запікати в попередньо розігрітій духовці 10 хвилин.

00:00