1Зварені круто яйця розрізати впоперек навпіл, вийняти жовтки, розтерти їх з вершковим маслом, додати натертий сир. У масу поступово додати сметану, розтерти до пишної маси. Додати за смаком сіль і перець.
2У половинок білка зрізати з дна округлені частини, щоб половинки стали стійкими. Плоску тарілку застелити суцільно листям зеленого салату, на них поставити половинки білків.
3З кондитерського мішечка з гладкою трубочкою випустити сирний крем, укладаючи його спіраллю в середину білків так, щоб він їх заповнив, пройшов по зрізу і, поступово звужуючись на конус, дав форму цілого яйця.
4Поверх кожного фаршированого яйця покласти шматочок помідора, вирізаний кубиком. Між яйцями, розкладеними по краях тарілки, покласти маленькі рулетики з шинки упереміж з часточками огірків.