Яйця, фаршировані шинкою та цибулею

  ,   

7 Жовтня, 2016

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Шинка - 20 г

Цибуля ріпчаста - 20 г

Хліб - 10 г

Соус - 20 г

Сир голландський - 10 г

Масло - 15 г

Картопляне пюре - 150 г

Перець

Зелень

Directions

1Яйця зварити круто, розрізати навпіл уздовж і вийняти жовтки. Вирізати частину білка так, щоб половинки білків отримали форму човників.

2Жовтки і частини білків протерти через сито, в суміш додати дрібно посічену варену шинку, пасеровану цибулю, протертий м'якуш пшеничного хліба, перець, подрібнену зелень петрушки, сіль, соус мадера.

3Фаршем заповнити з верхом половинки яєчних білків, підрівняти начинку, надавши кожній половинці форму цілого яйця.

4На порційне блюдо викласти гіркою картопляне пюре, розмістити на ньому фаршировані яйця, посипати тертим сиром, скропити олією і запекти. Подати на тому самому блюді.

00:00