Яйця, фаршировані шпинатом і бринзою

  ,

17 Вересня, 2016

Ingredients

Яйця - 8 шт.

Шпинат - 500 г

Масло вершкове - 60 г

Часник - 2 зубчики

Бринза - 100 г

Борошно - 2 ст. ложки

Молоко - 1 стакан

Сіль

Лимон - 2-3 краплі соку

Directions

1Перебраний і промитий шпинат дрібно нарізати, посолити, припустити 5-6 хвилин без масла, відцідити та змішати з вершковим маслом (20 г) і перетертим з сіллю часником.

2Яйця варити 10 хвилин, опустити в холодну воду, очистити від шкаралупи і розрізати уздовж навпіл. Вийняти жовток і виделкою розім'яти з подрібненою бринзою.

3Половинки яєць нафарширувати шпинатом, розподілити на порції і посипати сумішшю жовтків з бринзою.

4СОУС: На 40 г масла спасерувати 2 ст. ложки борошна до світло-жовтого кольору. Розбавити холодним молоком. Соус проварити кілька хвилин при постійному помішуванні, посолити і додати лимонний сік. Готовий соус вилити на порції яєць.

5Окремо подати сезонний салат.

00:00