1Перебраний і промитий шпинат дрібно нарізати, посолити, припустити 5-6 хвилин без масла, відцідити та змішати з вершковим маслом (20 г) і перетертим з сіллю часником.
2Яйця варити 10 хвилин, опустити в холодну воду, очистити від шкаралупи і розрізати уздовж навпіл. Вийняти жовток і виделкою розім'яти з подрібненою бринзою.
3Половинки яєць нафарширувати шпинатом, розподілити на порції і посипати сумішшю жовтків з бринзою.
4СОУС: На 40 г масла спасерувати 2 ст. ложки борошна до світло-жовтого кольору. Розбавити холодним молоком. Соус проварити кілька хвилин при постійному помішуванні, посолити і додати лимонний сік. Готовий соус вилити на порції яєць.