м'ясо у соусі
м'ясо у соусі

Яловича печінка під соусом

    

24 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Cook: 30 mins

Ingredients

Яловича печінка - 375 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Сметана - 50 мл

Кетчуп - 2 ст. ложки

Лавровий лист - 2 шт.

Перець чорний горошком

Сіль

Directions

1На дно горщика викласти чорний перець і лавровий лист.

2Печінку нарізати невеликими шматочками, цибулю подрібнити, все викласти в горщик.

3Сметану перемішати з кетчупом і сіллю, залити цим соусом печінку з цибулею і щільно закрити горщик кришкою.

4Тушкувати в аерогрилі 25 хвилин при середній швидкості і температурі 235°С.

5Прикрасити зеленню.

00:00