Яловича печінка під соусом страви з м'яса аерогриль 24 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля Cook: 30 mins Ingredients Яловича печінка - 375 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. Сметана - 50 мл Кетчуп - 2 ст. ложки Лавровий лист - 2 шт. Перець чорний горошком Сіль Directions 1На дно горщика викласти чорний перець і лавровий лист. 2Печінку нарізати невеликими шматочками, цибулю подрібнити, все викласти в горщик. 3Сметану перемішати з кетчупом і сіллю, залити цим соусом печінку з цибулею і щільно закрити горщик кришкою. 4Тушкувати в аерогрилі 25 хвилин при середній швидкості і температурі 235°С. 5Прикрасити зеленню. 00:00