Яловичина в кокосовому соусі страви з м'яса 4 Травня, 2018 19 рецептів Юлії Висоцької. Страви з м'яса (Домашня колекція СТБ) Cook: 1 hr 45 mins Yields: 3 порції Ingredients Яловичина - 500 г Кокосове молоко - 100 мл ДЛЯ МАРИНАДУ: Пастернак - 1 невеликий корінь Перець чилі зелений - 1 шт. Часник - 3 зубчики Олія кунжутна - 4 ст. ложки Соєвий соус - 2 ст. ложки Цукор коричневий - 2 ст. ложки Кмин - 0,5 ч. ложки Каррі - 0,5 ч. ложки Куркума - 0,5 ч. ложки Перець червоний гострий - 0,25 ч. ложки Гірчиця - 0,25 ч. ложки насіння Directions 1М'ясо вимити, просушити паперовим рушником і порізати на смужки товщиною 1 см. 2Часник і пастернак нарізати довгими пластинками, чилі - невеликими шматочками. 3МАРИНАД: розігріти у воці кунжутну олію і швидко обсмажити нарізані овочі. Додати кмин, каррі, гірчицю, куркуму, червоний перець, коричневий цукор і соєвий соус. 4Викласти в маринад м'ясо, перемішати і зняти вок з вогню. 5Перекласти м'ясо з приправами в пластиковий контейнер і залишити маринуватися. 6Через годину повернути м'ясо у вок і смажити 5‑6 хвилин. 7Влити кокосове молоко, перемішати. Зняти вок з вогню, накрити кришкою і залишити на 10‑15 хвилин. 8Подавати м'ясо з відвареним рисом. 00:00