Яловичина з яблуками страви з м'яса аерогриль 30 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля Prep: 20 mins Cook: 40 mins Ingredients Яловичина - 800 г філе Яблука кислих сортів - 3 шт. Масло вершкове - 50 г Борошно - 50 г Молоко - 150 мл Сіль Перець Directions 1Філе відбити, нарізати дрібними шматочками, посолити, поперчити. 2Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину і нарізати тонкими кільцями. 3Горщик змастити маслом, на дно покласти шар яблук, потім м'ясо. 4Борошно разом з перцем підсмажити на молоці і залити цим соусом м'ясо. 5Готувати в аерогрилі 40 хвилин на середній швидкості при температурі 200°С. 00:00