м'ясо у гранатовому соусі
м'ясо у гранатовому соусі

Яловичина у гранатовому соусі

    

14 Травня, 2018

155 рецептов для здоровья сосудов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина або телятина - 800‑1000 г

Цибуля - 3‑4 шт.

Гранати - 2 шт.

Томат-пюре без солі (італійське Поміто або домашнього приготування) - 1 ст. ложка

Directions

1Дрібно нарізати м'ясо (шматочками в півпальця), цибулю - півкільцями.

2Цибулю покласти на сковорідку з невеликою кількістю масла, через пару хвилин туди ж додати м'ясо. Збільшити нагрів до дуже сильного й обсмажити м'ясо до скориночки.

3Потім прикрити кришкою, тушкувати 1,5‑2 години, періодично підливаючи окріп.

4Вичавити сік із гранатів (можна соковижималкою для цитрусових, можна зібрати зернятка в друшляк і видавити лопаткою). Влити сік в м'ясо, тушкувати ще 1 годину.

5Додати томат-пюре без солі та тушкувати ще 30 хвилин. Весь час стежити, щоб не википала рідина.

Дієта без холестерину для здоров'я судин

00:00