Аджика з яблуками консервація 1 Лютого, 2019 100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr 30 mins Yields: 5 л Ingredients Помідори - 2,5 кг Морква - 1 кг Перець болгарський - 1 кг Яблука - 1 кг Перець чилі - 5 стручків свіжого або сушений за смаком Часник - 200 г Оцет винний - 200 мл Олія - 250 мл Цукор - 200 г Сіль - 50 г Directions 1Очистити помідори від плодоніжок, нарізати шматочками. Очистити болгарський перець від насіння та перегородок, нарізати шматочками. Нарізати очищену моркву шматочками. Очистити яблука від шкірки, видаливши серцевину, нарізати шматочками. Видалити насіння у перцю чилі. Очистити часник. 2Подрібнити все за допомогою блендера до стану пюре. 3Тушкувати масу на повільному вогні 1 годину, помішуючи, щоб уникнути пригорання (краще покласти під дно посуду решітку-розсікач). 4Влити олію та оцет. Всипати цукор і сіль, довести до кипіння. 5Розкласти аджику в стерилізовані банки. Закатати. 6Зберігати в холодильнику. 00:00