Аджика з яблуками
Аджика з яблуками

Аджика з яблуками

  

1 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 5 л

Ingredients

Помідори - 2,5 кг

Морква - 1 кг

Перець болгарський - 1 кг

Яблука - 1 кг

Перець чилі - 5 стручків свіжого або сушений за смаком

Часник - 200 г

Оцет винний - 200 мл

Олія - 250 мл

Цукор - 200 г

Сіль - 50 г

Directions

1Очистити помідори від плодоніжок, нарізати шматочками. Очистити болгарський перець від насіння та перегородок, нарізати шматочками. Нарізати очищену моркву шматочками. Очистити яблука від шкірки, видаливши серцевину, нарізати шматочками. Видалити насіння у перцю чилі. Очистити часник.

2Подрібнити все за допомогою блендера до стану пюре.

3Тушкувати масу на повільному вогні 1 годину, помішуючи, щоб уникнути пригорання (краще покласти під дно посуду решітку-розсікач).

4Влити олію та оцет. Всипати цукор і сіль, довести до кипіння.

5Розкласти аджику в стерилізовані банки. Закатати.

6Зберігати в холодильнику.

00:00