Пиріг повітряний з яблуками солодка випічка духовка 7 Вересня, 2019 Эх, яблочко! Яблоки (кулинария) Ingredients Яблука антонівські - 500 г Сухарі ванільні - 400 г Масло вершкове - 150 г Сметана - 2 ст. ложки ДЛЯ КРЕМУ: Яйця - 3 шт. Цукор - 1 ст. ложка Борошно - 0,5 склянки Ванілін Directions 1Розтерти масло, додати сметану та розмелені сухарі. Все перемішати. 2КРЕМ: Збити яйця з цукром, додати борошно, ванілін і добре перемішати. 3Викласти масу в глибоку сковороду, зверху покласти яблука, очищені та нарізані дольками, а на яблука - крем. 4Поставити пиріг в духовку на 20‑25 хвилин. 00:00