пиріг з яблуками
пиріг з яблуками

Пиріг повітряний з яблуками

    

7 Вересня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука антонівські - 500 г

Сухарі ванільні - 400 г

Масло вершкове - 150 г

Сметана - 2 ст. ложки

ДЛЯ КРЕМУ:

Яйця - 3 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Борошно - 0,5 склянки

Ванілін

Directions

1Розтерти масло, додати сметану та розмелені сухарі. Все перемішати.

2КРЕМ: Збити яйця з цукром, додати борошно, ванілін і добре перемішати.

3Викласти масу в глибоку сковороду, зверху покласти яблука, очищені та нарізані дольками, а на яблука - крем.

4Поставити пиріг в духовку на 20‑25 хвилин.

00:00