Аджапсандал
Аджапсандал

Аджапсандал

      

11 Серпня, 2019

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Баклажани - 1 кг

Помідори - 600 г

Картопля - 500 г

Перець солодкий - 2 стручки

Цибуля ріпчаста - 4‑5 шт.

Часник - 2 зубчики

Олія - 1 склянка

Петрушка - 5 гілочок

Кінза - 5 гілочок

Базилік - 5 гілочок

Чебрець - 5 гілочок

Лавровий лист - 2 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Цибулю нарізати кубиками й обсмажити на олії.

2Додати очищені від шкірки та нарізані кубиками баклажани, готувати 10 хвилин.

3Покласти лавровий лист, нарізаний кубиками солодкий перець, очищені від шкірки та нарізані кубиками помідори. Тушкувати овочі 10 хвилин.

4Додати нарізану дрібними кубиками картоплю, посолити, поперчити, покласти рубані зелень і часник, накрити кришкою і тушкувати до готовності картоплі.

5Можна готувати страву, уклавши всі інгредієнти шарами.

6При подачі оформити аджапсандал зеленню.

00:00