Сочевиця по-ельзаськи
Сочевиця по-ельзаськи

Сочевиця по-ельзаськи

  

14 Березня, 2019

Готовим с вином (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сочевиця - 250 г

Картопля - 250 г

Корейка нежирна - 100 г

Бульйон м'ясний або кістковий - 750 г

Вино червоне - 750 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Морква - 1‑2 шт.

Вершки - 0,5 склянки

Лавровий лист - 1 шт.

Гвоздика - 2 шт.

Цукор

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Сочевицю перебрати, промити, залити вином і залишити на ніч для набухання.

2Корейку нарізати кубиками, трохи обсмажити, додати нарізану кільцями цибулю та обсмажити її до золотистого кольору.

3Набряклу сочевицю залити бульйоном, додати обсмажені цибулю і корейку, лавровий лист, гвоздику та варити на слабкому вогні близько 1 години.

4Потім покласти нарізані кубиками картоплю та моркву, варити до готовності.

5Наприкінці приготування додати цукор, посолити, поперчити. Влити вершки, довести до кипіння та подавати.

00:00