Сочевиця по-ельзаськи овочеві страви 14 Березня, 2019 Готовим с вином (Семь поварят) Cook: 25 mins Yields: 4 порції Ingredients Сочевиця - 250 г Картопля - 250 г Корейка нежирна - 100 г Бульйон м'ясний або кістковий - 750 г Вино червоне - 750 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. Морква - 1‑2 шт. Вершки - 0,5 склянки Лавровий лист - 1 шт. Гвоздика - 2 шт. Цукор Перець чорний мелений Сіль Directions 1Сочевицю перебрати, промити, залити вином і залишити на ніч для набухання. 2Корейку нарізати кубиками, трохи обсмажити, додати нарізану кільцями цибулю та обсмажити її до золотистого кольору. 3Набряклу сочевицю залити бульйоном, додати обсмажені цибулю і корейку, лавровий лист, гвоздику та варити на слабкому вогні близько 1 години. 4Потім покласти нарізані кубиками картоплю та моркву, варити до готовності. 5Наприкінці приготування додати цукор, посолити, поперчити. Влити вершки, довести до кипіння та подавати. 00:00