яблучний пиріг
яблучний пиріг

Торт яблучний

    

26 Вересня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 6 шт.

Цукор - 2,5 склянки

Яйця - 5 шт.

Масло вершкове або топлене - 200 г

Борошно - 3,5 склянки

Сода - 0,5 ч. ложки

Ванілін

Сіль

Directions

1НАЧИНКА: Яблука очистити, натерти на крупній тертушці, додати 0,5 склянки цукру.

2Приготувати тісто.

3Викласти тісто на підігріте деко або сковороду, змащену та посипану сухарями, покласти на нього яблука, покрити яблука решіткою з тонких джгутів тіста, змастити її білком, поставити в духовку.

00:00