100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
Prep: 6 hrs 30 mins
Cook: 10 mins
Ingredients
Свинина - 4 відбивні без кісток, нарізані завтовшки 2 см
Вода - 2 склянки
Сіль кошерна - 1 склянка
Цукор світло-коричневий фасований - 1 склянка
Чебрець - 2 ч. ложки сушеного подрібненого або 2 гілочки свіжого
Перець чорний горошком - 1 ч. ложка
Гвоздика ціла - 1 ч. ложка
Сидр яблучний нефільтрований - 4 склянки
Лід - 2 склянки кубиків
Олія оливкова
Перці солодкі мініатюрні (за бажання)
Хліб французький нарізаний (за бажання)
Directions
1РОЗСІЛ: У велику каструлю налити холодну воду, додати кошерну сіль, світло-коричневий цукор, чебрець, чорний перець горошком і гвоздику, довести до кипіння на середньому вогні. Готувати, помішуючи, 2‑3 хвилини або доки не розчиняться сіль та цукор. Прибрати з вогню. Додати яблучний сидр і кубики льоду. Перемішувати, доки лід не розтане і розсіл не буде прохолодним.
2Скласти котлети у пластиковий пакет із застібкою, покласти пакет на дрібну тарілку. Відбивні залити розсолом. Пакет застібнути та покрутити в руках, щоб розсіл огорнув усі котлети. Маринувати в холодильнику від 6 до 12 годин, іноді перегортаючи пакет.
3Розсіл злити. Відбивні витерти. Злегка змастити олією відбивні та, за бажання, перець та скибочки хліба.
4Смажити відбивні та перець без кришки на середньому вогні 7‑9 хвилин або доки термометр, вставлений в відбивні, не покаже 145°F - 163°С, а перець не стане м'яким і трошки підсмаженим, перегорнувши відбивні один раз і час від часу перегортаючи перець. Смажити хліб протягом останніх 2‑4 хвилин або до підсмажування, перегорнувши один раз.
5Подавати грінки з перцем та хлібом.
Підготовка: 30 хвилин
Маринування: 6 годин
Смаження: 7 хвилин