яблучне печиво
яблучне печиво

Печиво з яблук

    

11 Серпня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Борошно - 300 г

Яблука - 150 г

Цукор - 150 г

Крохмаль - 50 г

Цукрова пудра - 40 г

Лимон - 5 г цедри

Яйця - 2 шт.

Directions

1Цукор розтерти з жовтками до повного розчинення, додати протерті печені яблука, крохмаль, цедру, перемішати та всипати борошно, збиті з цукровою пудрою білки, добре вимісити.

2Тісто розкачати у пласт завтовшки 4 мм. Вирізати печиво різної форми.

3Випікати в духовці.

4Покрити повидлом, посипати тертим шоколадом.

00:00