Крюшон з яблук
Крюшон з яблук

Крюшон з яблук

  

10 Жовтня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

  • Yields: 2,5-3 л

Ingredients

Яблука великі - 5‑6 шт.

Цукрова пудра або цукор дрібний - 0,5 склянки

Ром - 0,5 склянки

Вино сухе біле - 1 л

Вода мінеральна - 1‑2 пляшки

Directions

1Яблука нарізати на дольки, покласти в глибокий посуд, засипати цукровою пудрою або дрібним цукром, залити 0,5 склянки білого сухого вина та поставити на 3‑4 години в холодильник або на лід.

2Потім додати ром і влити біле сухе вино.

3Перед подачею на стіл вийняти більшу частину яблук і влити мінеральну воду.

00:00