яблучний соус з цибулею та родзинками
яблучний соус з цибулею та родзинками

Соус яблучний (з цибулею)

  ,

23 Травня, 2020

Ingredients

Яблука кислі - 1,5 кг

Цибуля ріпчаста - 500 г

Цукор - 500 г

Родзинки - 5 ст. ложок

Сіль - 0,5 ч. ложки

Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки

Оцет винний або столовий - 1,5 склянки

Перець чорний мелений

Гвоздика мелена

Directions

1Очищені та нарізані шматочками цибулю і яблука разом з родзинками та цукром покласти у велику каструлю, налити 0,5 склянки води, довести до кипіння і варити на слабкому вогні, часто помішуючи, до консистенції густої каші.

2Додати сіль, гвоздику, перець і оцет і варити ще 10‑20 хвилин.

3Розкласти в банки та закрити фольгою.

Яблоки (кулинария)

00:00