Соложеники яблучні
Соложеники яблучні

Соложеники яблучні

  , ,     , ,

18 Квітня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Борошно - 1,5 склянки / 0,5 склянки

Вершки - 1 склянка

Масло вершкове - 200 г

Цукор - 1 склянка

Яблука - 500 г / 1,5 кг

Яйця - 2 шт.

Лимон - 2 ч. ложки цедри

Directions

1Розтерті з цукром вершки, вершкове масло, жовтки, цедру перемішати, всипати борошно та замісити рідке тісто для млинців.

2Перед самою випічкою додати в тісто збиті білки (невелику кількість).

3Випекти 4 млинця.

4НАЧИНКА: Яблука очистити, дрібно порізати, посипати цукром, додати вершкове масло та потушкувати

5Яблуками начинити млинці та згорнути їх в трубочки.

6Покласти фаршировані млинці на сковорідку, залити збитими білками та запекти в духовці.

00:00