Соложеники яблучні млинці, оладки, сирники, пироги, солодка випічка українська кухня Великдень, духовка, святкове 18 Квітня, 2019 Эх, яблочко! Яблоки (кулинария) Ingredients Борошно - 1,5 склянки / 0,5 склянки Вершки - 1 склянка Масло вершкове - 200 г Цукор - 1 склянка Яблука - 500 г / 1,5 кг Яйця - 2 шт. Лимон - 2 ч. ложки цедри Directions 1Розтерті з цукром вершки, вершкове масло, жовтки, цедру перемішати, всипати борошно та замісити рідке тісто для млинців. 2Перед самою випічкою додати в тісто збиті білки (невелику кількість). 3Випекти 4 млинця. 4НАЧИНКА: Яблука очистити, дрібно порізати, посипати цукром, додати вершкове масло та потушкувати 5Яблуками начинити млинці та згорнути їх в трубочки. 6Покласти фаршировані млинці на сковорідку, залити збитими білками та запекти в духовці. 00:00