Салат з яблук і болгарського перцю по-грузинськи
Салат з яблук і болгарського перцю по-грузинськи

Салат з яблук і болгарського перцю по-грузинськи

    

18 Червня, 2019

Школа кулинара 2015 №23 Ноябрь

Ingredients

Яблука солодкі - 3 шт. середніх

Перець солодкий червоний - 2‑3 шт.

Петрушка - 1 пучок зелені

Сметана 15% - 2‑3 ст. ложки

Лимон - 1 ч. ложка соку

Цукор - 0,5 ч. ложки

Часник (за бажання)

Перець чорний мелений

Сіль

Олія оливкова

Салатний мікс

Кріп - зелень для подачі

Directions

1Яблука очистити, видалити насіння, нарізати дрібними кубиками та скропити лимонним соком, щоб не потемніли.

2Перець, видаливши насіння, нарізати невеликими квадратами.

3СОУС: Сметану збити з сіллю, перцем і цукром, додати подрібнений часник.

4В окремій ємності змішати яблука з перцем і рубаною зеленню, заправити часниково-сметанним соусом, додати оливкову олію та перемішати.

5Охолоджувати салат в холодильнику близько 30 хвилин.

6Викласти в келих салатний мікс, потім викласти готовий салат і відразу подавати, прикрасивши зеленню кропу.

00:00