Салат з яблук і болгарського перцю по-грузинськи салати грузинська кухня 18 Червня, 2019 Школа кулинара 2015 №23 Ноябрь Ingredients Яблука солодкі - 3 шт. середніх Перець солодкий червоний - 2‑3 шт. Петрушка - 1 пучок зелені Сметана 15% - 2‑3 ст. ложки Лимон - 1 ч. ложка соку Цукор - 0,5 ч. ложки Часник (за бажання) Перець чорний мелений Сіль Олія оливкова Салатний мікс Кріп - зелень для подачі Directions 1Яблука очистити, видалити насіння, нарізати дрібними кубиками та скропити лимонним соком, щоб не потемніли. 2Перець, видаливши насіння, нарізати невеликими квадратами. 3СОУС: Сметану збити з сіллю, перцем і цукром, додати подрібнений часник. 4В окремій ємності змішати яблука з перцем і рубаною зеленню, заправити часниково-сметанним соусом, додати оливкову олію та перемішати. 5Охолоджувати салат в холодильнику близько 30 хвилин. 6Викласти в келих салатний мікс, потім викласти готовий салат і відразу подавати, прикрасивши зеленню кропу. 00:00