Яблука запечені з медом / печені з корицею
десерти духовка, здорове харчування, мікрохвильова піч, низькокалорійне
19 Березня, 2018
- 175 рецептов для здоровья сердца / 250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)
- 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
- Yields: 6 / 4-5 / 2 порції
Ingredients
ВАРІАНТ 1:
Яблука - 6 шт.
Мед - 0,5 склянки
Волоські горіхи - 100 г ядер
Кориця
ВАРІАНТ 2:
Яблука - 4‑5 шт.
Мед - 2‑3 ст. ложки
Волоські горіхи або мигдаль - 0,5 жмені
Кориця
ВАРІАНТ 3:
Яблука - 2 шт. великих
Мед рідкий - 1 ст. ложка
Волоські горіхи - 25 г
Кориця мелена - 1 ч. ложка
Лимон - 25 г цедри
Directions
ВАРІАНТ 1-2:
1З яблук акуратно вийняти серцевину.
2Мед змішати з дрібно нарізаними волоськими горіхами.
3Ложкою покласти медову масу всередину яблук, посипати невеликою кількістю кориці.
4Фаршировані медом яблука поставити в духовку, розігріту до 160°C, на 15 хвилин або в СВЧ на найбільшу потужність на 5‑7 хвилин.
ВАРІАНТ 3:
1У яблук за допомогою гострого ножа клиноподібно акуратно вирізати серцевину з насінням.
2Ядра горіхів дрібно нарубати, лимонну цедру подрібнити.
3Поглиблення в яблуках наповнити горіхами та цедрою, посипати корицею.
4Яблука акуратно викласти у форму для запікання, полити рідким медом. Влити в форму трохи води і помістити в попередньо розігріту духовку на 25 хвилин.
5Печені яблука розкласти по десертних тарілках і подати на стіл.
Дієта для профілактики серцево-судинних захворювань з вітаміном С