Яблука у тісті (з корицею) десерти духовка 27 Червня, 2019 Яблоки (кулинария) Ingredients Яблука - 1 кг Тісто листкове - 1 кг Цукор - 1 склянка Цукрова пудра - 1 ст. ложка Кориця - 1 ч. ложка Яйця - 1 шт. Мед або Варення Directions 1У яблук з боку хвостика вийняти серцевину. Бажано ще очистити їх від шкірки. 2Тісто розкачати в пласт завтовшки близько 0.5 см, нарізати квадратиками. 3На них покласти яблука, в них на три чверті засипати суміш цукру з корицею, зверху залити мед або варення. 4Краї тіста защипити конвертиком навколо яблука, на манер розтягайчика, змастити яйцем, посипати цукром. 5Викласти яблука в тісті на мокре деко та випікати хвилин 45 при 210‑220°C. 00:00