Яблука груші вершки
Яблука груші вершки

Яблука або груші з вершками

  

23 Квітня, 2020

Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука або груші - 5‑6 шт.

Вершки або сметана - 0.5 склянки

Цукрова пудра - 1‑2 ст. ложки

Горіхи - 6‑8 шт.

Лимонна кислота

Directions

1Очищені від шкірки яблука або груші розрізати навпіл, видалити серцевину з насінням і зварити в підкисленій лимонною кислотою воді до готовності. Охолодити.

2Розкласти фрукти у вазочки.

3Вершки або сметану збити з цукровою пудрою з додаванням невеликої кількості подрібнених підсмажених горіхів.

4Залити фрути збитою масою. Зверху посипати подрібненими горіхами.

00:00