Яблука, фаршировані м’ясом курки (з печерицями)
страви з птиці духовка, низькокалорійне
27 Жовтня, 2019
200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
- Yields: 4 порції
Ingredients
Яблука зелені - 4 шт. великих
Курка - 200 г філе
Цибуля порей - 2 стебла
Петрушка - 1 пучок зелені
Капуста пекінська - 4 листочки
Печериці - 75 г
Олія - 25 мл
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1У яблук вирізати серцевину з насінням і частиною м'якоті.
НАЧИНКА:
1Цибулю порей нарізати тонкими кільцями. Зелень петрушки дрібно порубати. Печериці дрібно нарізати.
2М'ясо курки дрібно нарізати, посолити, поперчити, викласти на сковороду з розігрітою олією (15 мл), трохи обсмажити.
3Печериці додати до курячого м'яса, готувати при помішуванні 7 хвилин.
4З'єднати обсмажене м'ясо та гриби з дрібно нарізаною м'якоттю яблук, цибулею порей і зеленню петрушки, перемішати.
ЯБЛУКА ФАРШИРОВАНІ:
1Яблука нафарширувати начинкою, викласти у форму для запікання, скропити залишками олії.
2Помістити в попередньо розігріту духовку та запікати 30 хвилин.
3Готові яблука розкласти по тарілках, вистелених вимитим і обсушеним листям пекінської капусти, і подати на стіл.