Яблука, фаршировані м'ясом курки (з печерицями)
Яблука, фаршировані м'ясом курки (з печерицями)

Яблука, фаршировані м’ясом курки (з печерицями)

    ,

27 Жовтня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яблука зелені - 4 шт. великих

Курка - 200 г філе

Цибуля порей - 2 стебла

Петрушка - 1 пучок зелені

Капуста пекінська - 4 листочки

Печериці - 75 г

Олія - 25 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1У яблук вирізати серцевину з насінням і частиною м'якоті.

НАЧИНКА:

1Цибулю порей нарізати тонкими кільцями. Зелень петрушки дрібно порубати. Печериці дрібно нарізати.

2М'ясо курки дрібно нарізати, посолити, поперчити, викласти на сковороду з розігрітою олією (15 мл), трохи обсмажити.

3Печериці додати до курячого м'яса, готувати при помішуванні 7 хвилин.

4З'єднати обсмажене м'ясо та гриби з дрібно нарізаною м'якоттю яблук, цибулею порей і зеленню петрушки, перемішати.

ЯБЛУКА ФАРШИРОВАНІ:

1Яблука нафарширувати начинкою, викласти у форму для запікання, скропити залишками олії.

2Помістити в попередньо розігріту духовку та запікати 30 хвилин.

3Готові яблука розкласти по тарілках, вистелених вимитим і обсушеним листям пекінської капусти, і подати на стіл.

00:00

Nutrition Facts

Calories198 ккал