Крафіни абрикосово-мигдалеві
Крафіни абрикосово-мигдалеві

Крафіни абрикосово-мигдалеві

  ,   ,

19 Січня, 2019

Tesco 2016 Christmas

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Тісто для круасанів готове - 1 упаковка 350 г

Масло розм'якшене - 50 г + додатково для змащення

Борошно звичайне - 1 ч. ложка

Мигдаль мелений - 50 г

Цукор дрібний (golden caster sugar) - 50 г

Екстракт ванільний або мигдалевий - 0,25 ч. ложки

Яйця - 1 жовток

Мигдалеві пластівці підсмажені - 10 г

Варення абрикосове - 2 ст. ложки

Цукрова пудра - на підпил

Directions

1Розігріти духовку звичайну до 200°С (газова позначка 6), з вентилятором - до 180°С. Змастити маслом 6 отворів 12‑лункової форми для кексів.

2Розкачати тісто для круасанів і розрізати на 6 трикутників. Покласти їх на плоску поверхню довгою сторона донизу. Відрізати верхівку кожного, щоб зробити 6 стрічок завширшки близько 5 см (залишки верхівки можна використовувати для виготовлення міні-круасанів).

3НАЧИНКА: У мисці змішати вершкове масло, борошно, мелений мигдаль, цукор, екстракт ванілі або мигдалю та яєчний жовток до стану гладкої пасти.

4Покласти ложку начинки на кожну смужку тіста та розмазати рівним шаром. Згорнуту кожну смужку в спіраль, посипати мигдалевими пластівцями та покласти у форму. Охолоджувати 15 хвилин.

5Вийняти з холодильника та випікати 15‑17 хвилин, доки крафіни не будуть хрусткими та золотистими.

6Дістати кожен крафін з форми лопаточкою.

7Покласти абрикосове варення в кондитерський мішок з маленькою насадкою та видавити його в середину кожного крафіна. Підпорошити цукровою пудрою та подавати теплими або кімнатної температури.

Ідеальне поєднання масляного круасану з пухнастим мафіном поєднує в собі два фантастичних сніданки в одному.

підготовка 10 хвилин
приготування 15 хвилин
охолодження 15 хвилин

Сіль - 1,3 г - 22%

00:00

Nutrition Facts

Calories1635 кДж - 392 ккал - 20%
Protein7,4 г
Sugar17 г - 19%
Total Fat24 г - 35%
Saturated Fat11 г - 53%
Total Carbohydrates36,3 г
Dietary Fiber0,9 г