Азу з тушонки страви з м'яса швидко 11 Грудня, 2018 100 блюд за пять минут (Очень просто!) Ingredients Яловичина тушкована - 1 середня банка Огірки солоні - 2 шт. Картопля - 2 шт. середніх Цибуля - 1 шт. Томатна паста - 1 ст. ложка Борошно - 1 ч. ложка Directions 1Картоплю очистити, нарізати брусочками, обсмажити в жирі від консервів. 2Цибулю дрібно нарізати та спасерувати з борошном в цьому самому жирі, додати розведену водою томатну пасту та потушкувати 3‑4 хвилини. 3Пасеровку з'єднати з картоплею, додати тушонку та дрібно нарізані огірки, перемішати, влити трохи води. Тушкувати на слабкому вогні 10‑15 хвилин. 4ВАРІАНТ: Огірки можна додати в пасеровку одночасно з томатною пастою і тушкувати з нею, а потім з'єднати з картоплею. 00:00