Азу з тушонки
Азу з тушонки

Азу з тушонки

    

11 Грудня, 2018

100 блюд за пять минут (Очень просто!)

Ingredients

Яловичина тушкована - 1 середня банка

Огірки солоні - 2 шт.

Картопля - 2 шт. середніх

Цибуля - 1 шт.

Томатна паста - 1 ст. ложка

Борошно - 1 ч. ложка

Directions

1Картоплю очистити, нарізати брусочками, обсмажити в жирі від консервів.

2Цибулю дрібно нарізати та спасерувати з борошном в цьому самому жирі, додати розведену водою томатну пасту та потушкувати 3‑4 хвилини.

3Пасеровку з'єднати з картоплею, додати тушонку та дрібно нарізані огірки, перемішати, влити трохи води. Тушкувати на слабкому вогні 10‑15 хвилин.

4ВАРІАНТ: Огірки можна додати в пасеровку одночасно з томатною пастою і тушкувати з нею, а потім з'єднати з картоплею.

00:00