Яблука, запечені з сиром (творогом), медом і горіхами
Яблука, запечені з сиром (творогом), медом і горіхами

Яблука, запечені з сиром (творогом), медом і горіхами

    

21 Грудня, 2019

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

Ingredients

Яблука - 6 шт.

Сир (творог) - 100 г

Волоські горіхи очищені - 2 ст. ложки

Родзинки - 30 г

Мед або цукор - 2 ст. ложки

Кориця мелена - 0,5 ч. ложки

Масло вершкове - 30 г

Directions

1НАЧИНКА: Дрібно посікти волоські горіхи. Розтопити мед, додати в сир (творог), перемішати. Всипати корицю, рубані горіхи, родзинки.

2Зрізати у яблук верхівки (за можливості зберегти хвостик). Акуратно вирізати з кожного яблука серцевину за допомогою маленького ножа, намагаючись не пошкодити денце. Розширити поглиблення чайною ложкою з гострими краями, залишивши стінки завтовшки не менше 1 см.

3Наповнити яблука начинкою. Накрити зверху капелюшками.

4Змастити дно чаші вершковим маслом. Включити мультиварку, встановити режим «Випічка». Готувати 30‑40 хвилин.

00:00