100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Ingredients
Яблука - 6 шт.
Сир (творог) - 100 г
Волоські горіхи очищені - 2 ст. ложки
Родзинки - 30 г
Мед або цукор - 2 ст. ложки
Кориця мелена - 0,5 ч. ложки
Масло вершкове - 30 г
Directions
1НАЧИНКА: Дрібно посікти волоські горіхи. Розтопити мед, додати в сир (творог), перемішати. Всипати корицю, рубані горіхи, родзинки.
2Зрізати у яблук верхівки (за можливості зберегти хвостик). Акуратно вирізати з кожного яблука серцевину за допомогою маленького ножа, намагаючись не пошкодити денце. Розширити поглиблення чайною ложкою з гострими краями, залишивши стінки завтовшки не менше 1 см.
3Наповнити яблука начинкою. Накрити зверху капелюшками.
4Змастити дно чаші вершковим маслом. Включити мультиварку, встановити режим «Випічка». Готувати 30‑40 хвилин.