Яблука, запечені з горіхами та чорносливом десерти, сніданки мультиварка 10 Грудня, 2019 100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 40 mins Yields: 2 порції Ingredients Яблука - 2‑3 шт. великих Волоські горіхи очищені - 180 г Чорнослив без кісточок - 70 г Вода - 100 мл Лимон - сік Вершки збиті Directions 1У яблук видалити насіння та м'якоть за допомогою ложки з гострими краями. Скропити внутрішню частину лимонним соком, щоб яблука не потемнішали. 2Залити чорнослив гарячою водою на 10 хвилин для набухання. 3Обсмажити волоські горіхи в мультиварці в режимі «Смаження» до появи характерного горіхового запаху. 4Порубати горіхи ножем або подрібнити за допомогою блендера. 5Нарізати чорнослив невеликими шматочками, додати в нього горіхи, пермішати. 6Заповнити яблука горіхово-чорносливовою сумішшю. 7Викласти начинені яблука в чашу мультиварки. Влити 100 мл води і готувати в режимі «Випічка» 15‑20 хвилин. 8Прикрасити при подачі збитими вершками. 00:00