Яблука, запечені з горіхами та чорносливом
Яблука, запечені з горіхами та чорносливом

Яблука, запечені з горіхами та чорносливом

  ,   

10 Грудня, 2019

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Яблука - 2‑3 шт. великих

Волоські горіхи очищені - 180 г

Чорнослив без кісточок - 70 г

Вода - 100 мл

Лимон - сік

Вершки збиті

Directions

1У яблук видалити насіння та м'якоть за допомогою ложки з гострими краями. Скропити внутрішню частину лимонним соком, щоб яблука не потемнішали.

2Залити чорнослив гарячою водою на 10 хвилин для набухання.

3Обсмажити волоські горіхи в мультиварці в режимі «Смаження» до появи характерного горіхового запаху.

4Порубати горіхи ножем або подрібнити за допомогою блендера.

5Нарізати чорнослив невеликими шматочками, додати в нього горіхи, пермішати.

6Заповнити яблука горіхово-чорносливовою сумішшю.

7Викласти начинені яблука в чашу мультиварки. Влити 100 мл води і готувати в режимі «Випічка» 15‑20 хвилин.

8Прикрасити при подачі збитими вершками.

00:00