Абрикоси запечені десерти духовка 11 Вересня, 2016 Энциклопедия чая Prep: 8 hrs 30 mins Cook: 10 mins Yields: 6 порцій Ingredients Абрикоси сушені - 18 шт. Чай Ерл Грей свіжозаварений - 2 л Мигдаль мелений - 90 г Цукор - 60 г Масло вершкове несолоне - 60 г Лимон - 3 ч. ложки соку Горіхи мигдальні - 18 шт. Херес солодкий - 2 ч. ложки Directions 1Залити абрикоси гарячим чаєм і залишити на ніч. 2Нагріти духовку до 200°С. 3Змішати мелений мигдаль, цукор, все масло, за винятком 2 ч. ложок, і лимонний сік. Добре розмішати до утворення однорідної маси. 4Злити чай з абрикосів, абрикоси висушити. 5Розділити мигдалеву масу на 18 частин, в кожну помістити мигдальний горішок і начинити цією самою масою абрикоси. 6Деко змастити вершковим маслом, покласти на нього начинені абрикоси і змочити їх хересом. Накрити промасленим папером і випікати в духовці 10 хвилин. 7Подавати гарячими з охолодженим йогуртом.Замість абрикосів можна використовувати чорнослив або сушені персики 00:00