Оладки вівсяні з яблуками

    

12 Вересня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Вівсяні пластівці - 2 склянки

Вода - 4 склянки

Молоко - 2.5 склянки

Яблука - 2 шт.

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Масло топлене - 4 ст. ложки

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Пластівці всипати в киплячу воду і варити на слабкому вогні, поки каша не стане густою. Влити гаряче молоко, додати цукор, посолити і варити до готовності, покласти масло, перемішати і охолодити.

2Яблука очистити і натерти на крупній тертці. Змішати кашу з яблуками і борошном.

3Масу викладати ложкою на сковороду, розігріту з топленим маслом, і смажити оладки з обох боків до рум'яної скоринки.

4Подавати з медом, варенням або джемом.

00:00