абрикоси
абрикоси

Абрикоси запечені

    

11 Вересня, 2016

Энциклопедия чая

  • Prep: 8 hrs 30 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Абрикоси сушені - 18 шт.

Чай Ерл Грей свіжозаварений - 2 л

Мигдаль мелений - 90 г

Цукор - 60 г

Масло вершкове несолоне - 60 г

Лимон - 3 ч. ложки соку

Горіхи мигдальні - 18 шт.

Херес солодкий - 2 ч. ложки

Directions

1Залити абрикоси гарячим чаєм і залишити на ніч.

2Нагріти духовку до 200°С.

3Змішати мелений мигдаль, цукор, все масло, за винятком 2 ч. ложок, і лимонний сік. Добре розмішати до утворення однорідної маси.

4Злити чай з абрикосів, абрикоси висушити.

5Розділити мигдалеву масу на 18 частин, в кожну помістити мигдальний горішок і начинити цією самою масою абрикоси.

6Деко змастити вершковим маслом, покласти на нього начинені абрикоси і змочити їх хересом. Накрити промасленим папером і випікати в духовці 10 хвилин.

7Подавати гарячими з охолодженим йогуртом.

Замість абрикосів можна використовувати чорнослив або сушені персики

00:00