Карбонад запечений
Карбонад запечений

Карбонад запечений

  ,   

28 Квітня, 2020

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Свинина - 1 кг карбонаду

Апельсини - 1 шт.

Імбир - 3‑4 см кореня

Мед - 2 ст. ложки

Гірчиця зернова - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Гвоздика - 5‑6 бутонів

Сіль

Directions

1Очистити м'ясо від зайвого жиру, покласти карбонад в мультиварку. Очистити корінь імбиру, частину нарізати пластинками (потрібно кілька пластинок). Покласти пластинки імбиру на м'ясо. Влити воду, щоб вона повністю закривала карбонад, посолити. Вибрати режим «Тушкування», готувати 1 годину.

2Поки м'ясо тушкується, приготувати інгредієнти для глазурі. Зняти з апельсина тонкий шар цедри, намагаючись не зачепити білу гірку частину, подрібнити її. Вичавити з апельсина сік. Натерти залишки імбиру на тертушці або дрібно порубати.

3Вилити бульйон, коли м'ясо буде готове, видалити варений імбир. Увіткнути в м'ясо в довільному порядку бутони гвоздики. Після приготування м'яса ємність мультиварки промити, висушити.

4Вибрати режим «Смаження». Влити олію, розігріти. Додати цедру і натертий імбир, трохи обсмажити.

5Додати мед, гірчицю, апельсиновий сік. Викласти м'ясо в мультиварку і перевернути кілька разів, щоб воно повністю покрилося глазур'ю.

6Остудити, нарізати тонкими шматочками.

00:00