морквяно-яблучні биточки або котлети
морквяно-яблучні биточки або котлети

Биточки морквяно-яблучні запечені

    

14 Червня, 2018

155 рецептов для здоровья сосудов / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Морква - 150 г

Яблука - 50 г

Манна крупа - 15 г

Цукор

Яйця - 0,5  шт.

ДЛЯ СОУСУ БЕШАМЕЛЬ:

Борошно

Масло

Вершки або молоко або сметана

Сіль

Directions

1Натерту на тертці моркву зварити у невеликій кількості молока.

2Засипати манну крупу, добре розмішати та варити ще 10 хвилин.

3Очищені яблука дрібно нарізати, змішати з морквою, додати цукор, сире яйце, вимісити та сформувати котлети (по дві на порцію).

4Залити биточки соусом бешамель і запекти в духовці.

5СОУС БЕШАМЕЛЬ: Борошно з маслом добре розмішати в каструльці, розвести вершками, молоком або сметаною, поставити на вогонь, закип'ятити кілька разів, постійно помішуючи, доки не загусне. Посолити й остудити.

Дієта без холестерину та з високим вмістом калію для здоров'я судин, при гіпертонії

00:00