175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)
Ingredients
Баклажани - 4 шт.
Помідори - 4‑5 шт.
Цибуля - 2‑3 шт.
Морква - 2 шт. невеликі
Олія соняшникова
Перець
Куркума (за бажання)
Часник - трохи
Зелень
Directions
1Баклажани розрізати уздовж навпіл і кожну половинку обсмажити в олії.
2Дрібно нарізати помідори та цибулю, а моркву натерти на крупній тертушці. Все це обсмажити на олії, додати чорний мелений перець і можна куркуму.
3На половинку баклажана покласти багато помідорно-цибульно-морквяної суміші, зверху накрити іншою половинкою баклажана та покласти у блюдо з високими бортами для запікання.
4Блюдо з баклажанами поставити в розігріту духовку та запікати 15 хвилин.
5Перед подачею на стіл баклажани посипати зеленню і натертим часником.