баклажани фаршировані
баклажани фаршировані

Баклажани запечені (з помідорно-цибульно-морквяною начинкою)

    ,

25 Липня, 2019

175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)

Ingredients

Баклажани - 4 шт.

Помідори - 4‑5 шт.

Цибуля - 2‑3 шт.

Морква - 2 шт. невеликі

Олія соняшникова

Перець

Куркума (за бажання)

Часник - трохи

Зелень

Directions

1Баклажани розрізати уздовж навпіл і кожну половинку обсмажити в олії.

2Дрібно нарізати помідори та цибулю, а моркву натерти на крупній тертушці. Все це обсмажити на олії, додати чорний мелений перець і можна куркуму.

3На половинку баклажана покласти багато помідорно-цибульно-морквяної суміші, зверху накрити іншою половинкою баклажана та покласти у блюдо з високими бортами для запікання.

4Блюдо з баклажанами поставити в розігріту духовку та запікати 15 хвилин.

5Перед подачею на стіл баклажани посипати зеленню і натертим часником.

Дієта для здоров'я серця з магнієм і кальцієм

00:00