Буженина з окосту з часником
Буженина з окосту з часником

Буженина (з окосту з часником)

    

30 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

М'ясо - 1 кг окосту або частини

Часник - 1 зубчик

Сіль - 20 г

Перець чорний мелений

Directions

1Окіст посолити та залишити на 1 добу. Якщо використовується не цілий окіст, то посолити шматки м'яса за 1 годину до смаження.

2Шкіру окосту надрізати гострим ножем клітинами, натерти сіллю та перцем, нашпигувати дольками часнику.

3Покласти окіст на деко, налити 0,5 склянки води та поставити в прогріту духовку. Коли верхня частина окосту добре зарум'яниться, перевернути його і, періодично поливаючи соком, що виділився, довести до повної готовності. Важливо не пересушити верхню скоринку, для цього потрібно м'ясо прикрити щільним папером або фольгою.

4Подавати можна як в гарячому, так і в холодному вигляді з маслинами, моченою брусницею, огірками, свіжими салатами, зеленню. Окремо подати хрін, кетчуп, гірчицю.

00:00