Гриби тушковані або грибне рагу
Гриби тушковані або грибне рагу

Гриби запечені

  ,

17 Квітня, 2019

50 рецептов эротической кухни

Ingredients

Гриби свіжі - 10 шт. середньої величини

Морква - 1 шт.

Капуста білокачанна свіжа рубана - 1 склянка

Ріпа рубана - 1 ст. ложка

Петрушка - 1 ч. ложка рубаної зелені

Сметана - 3 ст. ложки

Сіль

Directions

1Гриби промити та дрібно порубати. Моркву та ріпу очистити і натерти соломкою, а капусту порізати дрібними дольками.

2Овочі змішати з грибами, додати сіль, сметану та перемішати. Залити киплячою водою, щоб гриби й овочі були тільки покриті, та швидко довести до кипіння. Варити 6‑7 хвилин.

3Потім настоювати без нагрівання 10‑12 хвилин.

4Все викласти на блюдо, полити відваром, що залишився від варіння. Посипати гриби й овочі рубаною зеленню петрушки.

00:00