200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
Yields: 8 порцій
Ingredients
Перець солодкий - 500 г
Бринза - 200 г
Яйця - 2 шт.
Олія - 50 мл
Петрушка - 25 г зелені
Кінза - 25 г зелені
Селера - 25 г зелені
Кріп - 25 г зелені
Салат зелений і червоний - листя
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Солодкий перець покласти на деко з антипригарним покриттям і помістити в попередньо розігріту духовку на 20 хвилин.
2Печений перець перекласти в поліетиленовий пакет і зав'язати його. Через 10 хвилин перець вийняти з пакета, очистити від шкірки, видалити плодоніжки з насінням.
3НАЧИНКА: Зелень петрушки, кінзи, селери та кропу дрібно нарізати, змішати з 1 збитим яйцем і бринзою, натертою на крупній тертушці. Начинку поперчити.
4Перці зсередини посолити, наповнити начинкою, змочити у останньому яйці й обсмажити в розігрітій олії.
5Листя салату вимити й обсушити.
6Перець розкласти по тарілках, вистелених різнокольоровим листям салату, і подати на стіл.