Шніцель з перцю печеного
Шніцель з перцю печеного

Шніцель з перцю печеного

    ,

26 Листопада, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Перець солодкий - 500 г

Бринза - 200 г

Яйця - 2 шт.

Олія - 50 мл

Петрушка - 25 г зелені

Кінза - 25 г зелені

Селера - 25 г зелені

Кріп - 25 г зелені

Салат зелений і червоний - листя

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Солодкий перець покласти на деко з антипригарним покриттям і помістити в попередньо розігріту духовку на 20 хвилин.

2Печений перець перекласти в поліетиленовий пакет і зав'язати його. Через 10 хвилин перець вийняти з пакета, очистити від шкірки, видалити плодоніжки з насінням.

3НАЧИНКА: Зелень петрушки, кінзи, селери та кропу дрібно нарізати, змішати з 1 збитим яйцем і бринзою, натертою на крупній тертушці. Начинку поперчити.

4Перці зсередини посолити, наповнити начинкою, змочити у останньому яйці й обсмажити в розігрітій олії.

5Листя салату вимити й обсушити.

6Перець розкласти по тарілках, вистелених різнокольоровим листям салату, і подати на стіл.

00:00

Nutrition Facts

Calories145 ккал