Ананаси запечені десерти духовка 21 Грудня, 2019 Десерты из фруктов и ягод (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 6 порцій Ingredients Ананаси, консервовані у власному соку - 12 кружалець ДЛЯ НАЧИНКИ: Вино біле - 50 г Мед - 1 ст. ложка Фундук рубаний - 75 г Печиво бісквітне - 75 г Родзинки без кісточок - 2 ст. ложки ДЛЯ СОУСУ: Сік від консервованих ананасів - 200 г Вино біле - 50 г Мед - 1 ст. ложка Directions 1НАЧИНКА: Змішати вино з медом, подрібненим печивом, горіхами та родзинками. 2Злити з ананасів сік, відставити. Кружальця ананаса обсушити. 3Укласти кружальця ананаса на жаростійке блюдо, викласти на кожен начинку. 4Запікати в духовці при 180°С близько 15 хвилин до золотистого кольору. 5СОУС: Сік з вином і медом довести до кипіння та варити на слабкому вогні до загусання. 6При подачі викласти кружальця ананасів на десертне блюдо. Соус можна подати окремо або полити ним ананаси. 00:00