Ананаси запечені
Ананаси запечені

Ананаси запечені

    

21 Грудня, 2019

Десерты из фруктов и ягод (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Ананаси, консервовані у власному соку - 12 кружалець

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Вино біле - 50 г

Мед - 1 ст. ложка

Фундук рубаний - 75 г

Печиво бісквітне - 75 г

Родзинки без кісточок - 2 ст. ложки

ДЛЯ СОУСУ:

Сік від консервованих ананасів - 200 г

Вино біле - 50 г

Мед - 1 ст. ложка

Directions

1НАЧИНКА: Змішати вино з медом, подрібненим печивом, горіхами та родзинками.

2Злити з ананасів сік, відставити. Кружальця ананаса обсушити.

3Укласти кружальця ананаса на жаростійке блюдо, викласти на кожен начинку.

4Запікати в духовці при 180°С близько 15 хвилин до золотистого кольору.

5СОУС: Сік з вином і медом довести до кипіння та варити на слабкому вогні до загусання.

6При подачі викласти кружальця ананасів на десертне блюдо. Соус можна подати окремо або полити ним ананаси.

00:00