салат з тунцем і квасолею
салат з тунцем і квасолею

Салат квасолево-рибний

    

10 Лютого, 2020

175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)

Ingredients

Квасоля червона - 1 банка

Тунець консервований - 1 банка

Цибуля - 1 шт.

Оцет винний - 1 ст. ложка

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія оливкова

Лимонний сік

Гірчиця французька

Directions

1Цибулину тонко нарізати, покласти у миску, додати оцту й залити окропом, а потім воду злити, а цибулю просушити на вологій серветці.

2З банки червоної квасолі злити рідину, змішати квасолю з цибулею й додати консервованого тунця.

3В якості соусу найкраще підійде оливкова олія з лимонним соком і французькою гірчицею.

00:00