Квасолевий мікс з куркою, томатами та кінзою
сніданки, страви з птиці мультиварка
29 Березня, 2020
100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Prep: 6 hrs
- Cook: 50 mins
- Yields: 2-4 порції
Ingredients
Бульйон - 200 мл
Курка - 350 г філе
Квасоля - 200 г червоної + 200 г білої
Квасоля стручкова свіжоморожена - 200 г
Цибуля ріпчаста - 150 г
Помідори у власному соку - 150 г
Часник - 2‑3 зубчики
Кінза - зелень
Чебрець - кілька свіжих гілочок
Сіль
Олія - 2 ст. ложки
Яйця - 1‑2 шт.
Directions
1Червону та білу квасолю попередньо замочити (краще на ніч).
2Нарізати цибулю та часник дрібними кубиками, куряче філе - середніми кубиками. Посолити.
3Налити в чашу мультиварки олію, включити режим «Смаження». Обсмажити цибулю та часник до прозорості.
4Додати куряче філе, обсмажувати 2 хвилини до зміни кольору курки. Вимкнути мультиварку.
5Додати білу та червону квасолю, влити бульйон, покласти гілочки чебрецю. Включити режим «Тушкування».
6Через 30 хвилин додати подрібнені помідори у власному соку. Викласти стручкову квасолю та дрібно посічену кінзу. Примусово вимкнути мультиварку через 5 хвилин.
7Подавати з окатою яєчнею.