квасоля та волоські горіхи
квасоля та волоські горіхи

Квасоля в гострому горіховому соусі

  

9 Вересня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Квасоля суха - 400 г

Волоські горіхи - 150 г ядер

Часник - 4 зубчики

Вершки - 3 ст. ложки

Хліб білий - 2 скибочки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Олія - 125 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

СОУС:

1Хліб полити вершками, витримати 20 хвилин, віджати та подрібнити до стану кашки.

2Волоські горіхи обсмажити на сухій сковороді, потім пропустити через м'ясорубку та змішати з хлібною кашкою.

3Додати олію, лимонний сік, розчавлений часник, посолити та поперчити за смаком. Вимішувати, доки не утвориться однорідна маса.

КВАСОЛЯ:

1Попередньо вимочену квасолю відварити в підсоленій воді до готовності, відкинути на друшляк.

2Перекласти квасолю в салатник і полити горіховим соусом. Дати трохи настоятися.

00:00