Квасоля в гострому горіховому соусі овочеві страви 9 Вересня, 2019 100 необычных блюд (Очень просто!) Ingredients Квасоля суха - 400 г Волоські горіхи - 150 г ядер Часник - 4 зубчики Вершки - 3 ст. ложки Хліб білий - 2 скибочки Лимон - 1 ст. ложка соку Олія - 125 мл Перець чорний мелений Сіль Directions СОУС: 1Хліб полити вершками, витримати 20 хвилин, віджати та подрібнити до стану кашки. 2Волоські горіхи обсмажити на сухій сковороді, потім пропустити через м'ясорубку та змішати з хлібною кашкою. 3Додати олію, лимонний сік, розчавлений часник, посолити та поперчити за смаком. Вимішувати, доки не утвориться однорідна маса. КВАСОЛЯ: 1Попередньо вимочену квасолю відварити в підсоленій воді до готовності, відкинути на друшляк. 2Перекласти квасолю в салатник і полити горіховим соусом. Дати трохи настоятися. 00:00