Яловичина, смажена у сметані страви з м'яса духовка, низькокалорійне, святкове 14 Травня, 2019 Готовим к празднику (Семь поварят) Prep: 6 hrs Cook: 1 hr Yields: 6 порцій Ingredients Яловичина - 1 кг м'якоті Сметана - 300 г Лимон - 1 шт. (сік) Цибуля ріпчаста - 1 шт. Соус вустерширський - 1 ст. ложка Кінза - 0,5 пучка Базилік - 0,5 пучка Перець чорний мелений Сіль Directions 1Сметану змішати з соком лимона, додати дрібно нарізану цибулю та зелень, влити соус і перемішати. 2Яловичину натерти сіллю та перцем, змастити сметаною сумішшю і витримати при кімнатній температурі 6 годин. 3Підготовлене м'ясо укласти на деко, трохи змащене олією, і смажити в духовці 40‑50 хвилин при 190°С. 4Готове м'ясо викласти на блюдо, нарізати скибочками. Гарнірувати овочами та зеленню. 00:00