Яловичина з овочами (болгарським перцем, морквою, ріпою та сиром)
Яловичина з овочами (болгарським перцем, морквою, ріпою та сиром)

Яловичина з овочами (болгарським перцем, морквою, ріпою та сиром)

  ,   

15 Лютого, 2020

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина - 400 г м'якоті

Перець болгарський - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Ріпа - 1 шт.

Олія - 1 ч. ложка

Цукор - 1 щіпка

Сир твердих сортів натертий - 1 ст. ложка

Зелень

Сіль - 1 щіпка

Directions

1Вимите й очищене від плівок м'ясо нарізати впоперек волокон скибочками завтовшки приблизно 1 см, трохи відбити молотком, трохи посолити і залишити на 30 хвилин.

2Форму змастити олією, укласти туди шматочки телятини і залити до половини водою. Поставити в духовку приблизно на 45 хвилин і довести до напівготовності, за необхідності підливаючи воду.

3Овочі почистити і нарізати. Висипати зверху на телятину, трохи посолити і залишити в духовці приблизно на 25 хвилин (до повної готовності м'яса).

4За 10 хвилин до готовності овочі посипати натертим сиром. Знову поставити в духовку до повного розплавлення сиру.

Дієта при подагрі

00:00