Кекси лохинові
Кекси лохинові

Кекси лохинові

    

15 Січня, 2020

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Лохина свіжа, консервована або заморожена - 1 склянка

Борошно - 260 г

Вівсяні пластівці (?)

Порошок для випічки - 2 ч. ложки

Сода - 0,5 ч. ложки

Яйця - 2 шт.

Цукор - 180 г

Олія - 100 г

Ванільний цукор - 1 пакетик

Сметана - 300 г

Directions

1Духовку розігріти до 180°С. Поглиблення у формі для випічки кексів змастити олією або укласти в них паперові розетки.

2Борошно просіяти в миску та ретельно перемішати його з вівсяними пластівцями, порошком для випічки та харчовою содою.

3Яйце збити у просторій мисці, додати цукор, олію, ванільний цукор, сметану і добре перемішати. Додати борошняну суміш і знову добре перемішати. В останню чергу додати в тісто лохину.

4Тісто одразу викласти в поглиблення форми. Випікати в середині духовки 20‑25 хвилин до появи золотистої скоринки.

00:00