Яйця варені під різними соусами закуски, страви з яєць 8 Листопада, 2019 300 блюд из яиц Ingredients Яйця Помідори Огірки свіжі або солоні ДЛЯ СОУСІВ: Сметана Гірчиця Хрін ДЛЯ СОУСУ З ЩАВЛЮ: Щавель - 2 жмені Масло вершкове Сметана - 2 ст. ложки Сіль Цукор Directions 1Яйця зварити, очистити, розрізати уздовж навпіл, покласти на тарілку розрізом догори. 2СОУС З ЩАВЛЮ: Щавель порубати, потушкувати у вершковому маслі, протерти крізь сито, розбавити кип'яченою водою, додати сметану, сіль і цукор. 3Залити яйце соусом зі сметани та гірчиці, навколо обкласти нарізаними свіжими помідорами. 4Залити яйце соусом з щавлю. 5Залити яйце соусом зі сметани з хроном, навколо обкласти свіжими або солоними огірками. 00:00